Jump to content

Tech Issues in Spicy Forum


snow_scorpio
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

You know you can put more then 2 videos per post.. its in the admin section somewhere girls..

are you talking to me Darvil? *bellow*

and that "without http:// cannot work" issue is also annoying... sometimes I just copy-and-paste others' links and forgot that part... *bellow*

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

ok that mysterious "dissapperance" of post happened to me again.

I added one reply in the thread of "Leut Kuttiyah"(2010) in the lakorn section, and after I clicked "Post", the webpage redirected to the home page of Spicy, instead of the thread's page. And I checked that thread, found out that my reply dissappeared. I redo the same procedure, and this time it was successful.

Link to comment
Share on other sites

It happened to me last night as I was replying in one thread that I've forgotten already lol anyways so I thought maybe because I was replying to too many threads at once it just didn't go through and I re-write it again and post successfully after *lol!* *lol!*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...