Jump to content
snow_scorpio

Tech Issues in Spicy Forum

Recommended Posts

*^lol* being on the computer is a pain.... it make me have back pain. I wish I could afford IPAD :omg5:

There seems to be problem, hopefully it's not much of a hassel

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, Now I Found the Trick of the ImageShack Issue!

First, you need to get the rights to view those pics in the forum (i.e., reply the thread)

Then, you might still see the frogs. Now you "reply" the main post (which consists of those pics), but click "cancel" in the reply page. Then you will see all those pics!

I've tried this on 2 recent threads. Not sure it's a bug with ImageShack or the forum here, anyway I can finally do with it now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And I wanna give a thumb-up for the new auto-embed for youtube link feature! *clps*

Not only it's much more convenient, and it fixed the problem that the frame ratio is always 16:9 even when the video is in 4:3 format. Great job!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android app definitely!

My next phone is going to be android too as long as RIM comes out with blackberry messenger app for android. Otherwise I'll be stuck using blackberry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So yesterday and today when I went on to spicy forum, the original page formated in green and pink skin showed perfectly on my iPod. The weird thing is it only shows up sometimes and when i click on the title or a different section like this page for example it automatically change back to white and not properly formatted. Im not sure why though. What I'm thinking is if it can return back to it's orginal look, is their away to leave it that way?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I wish we can give members a choice to choose skins, keeping the old one and new one but the thing is the old skin was for version 2, but now we're in version 3 so its not possible. Unless it is? But anyways I don't want to go through making another skin for a little longgggggggg while *sy*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol. Yeah I understand the old one remained for a few years already, and the new one is pretty neat. Hopefully I will be able to use it in it's original format some day, but if not I can get use to it this way. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird thing on the phone.. these kind of things are not easy to solve.

I did some minor changes, let me know if you are still having issues. But its as much as I can do so I do hope it works better now! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh I am able to get the original page once in awhile, but it's rare for it to happen...most of the time it's the blank white that doesn't read the cast name or other things. Thank you though, at least I can see the original page once in awhile. It's ok, thanks for making some changes. Yeah I find it weird too. I guess the changes u made is the reason why I am able to see the original page once or twice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's really slow for me to open any post now... don't know if China banned some contents on the pages... I'll only go back to Singapore after 3 weeks... cry...

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's weird that I don't experienced any difficulty with this new forum.

it's not slow right now though.. maybe it's just china.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol I think the new forum is really fast, because with the old forum I remember I had loading issues but now its all fixed ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

idk where to ask this but I'll just ask here,

my friend is or want to register here at spicy but admins are not accepting new members at the moment? wanted to know when it will be open?

Share this post


Link to post
Share on other sites
*^lol* don't know when it will be open. maybe in another year. lol Just kidding kidding. We'll ask Mai. *rll*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm I realize you can't post more than 2 Youtube links lol great spamming prevention method but annoying!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm I realize you can't post more than 2 Youtube links lol great spamming prevention method but annoying!

Yah I figured that out too.

BTW another issue: I saw your ID in "pink" color on the front page, but if I click into the posts, it turns "red" as normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see why it's not working. You need to put the http:// thing in there. Cuz mine work. lol I have to compare to what is missing. :omg5:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yea LOL I was trying to work out why her previous ones didn't work and when I posted mine it did but yea I was looking into it late at night and didn't realize its missing the http:// *hehe*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Connect to Admin

Email: spicyforumofficial@gmail.com
×
×
  • Create New...